Resurse cursuri online

Coursera este un site de învățare gratuit care oferă cursuri MOOC de la universități binecunoscute. Toate cursurile Coursera conțin prelegeri video preînregistrate pe care le puteți viziona atunci când vă convine.

Coursera are programe împreună cu universități care vă permit să obțineți o diplomă de master sau specializări. Puteți explora diverse cursuri de facultate fără probleme.

Acest site oferă programe gratuite de la instituții acreditate. Cursurile disponibile pe astfel de platforme sunt proiectate de universități de vârf.

Udemy este o platformă online care vă ajută să creați cursuri pentru categorii precum afaceri, design, marketing etc.

Puteți dezvolta noi abilități și atingerea obiectivelor acestora învățând din biblioteca extinsă a diferitelor cursuri. Subiectele disponibile în Udemy sunt predate de instrucțiuni de specialitate.

Schița cursurilor poate fi vizualizată pe toate dispozitivele conectate la internet. Nu aveți nevoie de nicio precalificare pentru a urma un curs.

Udacity este o platforma de predare online vă ajută să creați cursuri pe numeroase categorii precum dezvoltare, afaceri, design, marketing etc.

Cursurile disponibile în Udacity sunt predate de instructori experți. Elevii pot, de asemenea, să dezvolte noi abilități și să-și atingă obiectivele învățând din biblioteca extinsă a diferitelor cursuri.

Udacity oferă cursuri de bună calitate. Vă ajută să vă pregătiți pentru interviu. Acest site oferă asistența unui mentor.

Edx este unul dintre cei mai buni furnizori de cursuri online gratuite. Oferă cursuri la nivel universitar în diferite discipline. Puteți răsfoi diverse subiecte precum informatică, limbă, știința datelor, inginerie și multe altele.

Acest site conține o secvență de subiecte săptămânale. Include un scurt videoclip cu exerciții de învățare. Platforma oferă tutoriale video, care sunt similare cu grupul de discuții din campus și manuale. Are un forum de discuții online, unde elevii pot posta întrebările asistenților didactici. Oferă finalizarea certificării.

LinkedIn Learning este un site web care oferă cursuri video care sunt predate de experți. Puteți utiliza acest site web pentru a accesa până la 15.000 de cursuri în mai mult de șapte limbi disponibile atât gratuit, cât și cu abonament.

Cursurile gratuite pe LinkedIn vă oferă șansa de a învăța de la experți din industrie fără a cheltui un ban. Aceste cursuri de formare LinkedIn sunt perfecte pentru începători, cursanți intermediari și experți. Cursurile de învățare LinkedIn cu certificate sunt disponibile în diverse categorii, cum ar fi cursuri online de afaceri, dezvoltare personală, antreprenoriat, design și tehnologie.

Skillshare este o platformă online care se concentrează pe educație. Include numeroase subiecte legate de fotografie, muzica, pictura, creativitate etc. Acest site vă ajută să găsiți cursuri care sunt concepute pentru viața reală.

Cursurile din Skillshare sunt predate de creatori adevărați. Vă puteți alătura cursurilor pentru a învăța de pe orice dispozitiv. 

Alison este un site gratuit de învățare online care oferă certificare la finalizarea cursului. Subiectele pe care le oferă acest site sunt afaceri, tehnologie, sănătate și multe altele.

Alison vă ajută să studiați, să învățați și să vă certificați prin formare online. Oferă diverse cursuri legate de limbi specifice, cum ar fi engleza, spaniola, germana, franceza și araba.

Site-ul vă permite să alegeți trei tipuri de cursuri, cursuri de certificate, cursuri de diplomă și căi de învățare (creând experiențe de auto-învățare). De asemenea, puteți învăța subiectul preferat din aplicația mobilă Alison.

Khan Academy este un site de studiu. Oferă subiecte aprofundate de algebra, geometrie, trigonometrie, statistica, biologie si multe altele. Acest site este util pentru a se potrivi obiectivelor dvs. de învățare. Alegeți acest site pentru a vă personaliza experiența de învățare.

Această platformă gratuită poate fi utilizată pentru cursanți și profesori. Include o mulțime de exerciții de învățare. Resursele acestui site sunt disponibile online, precum și aplicația.

Conținutul Academiei Khan este disponibil în engleză, franceză, germană, italiană, japoneză și multe altele. Oferă prelegeri video încorporate care sunt găzduite pe YouTube.

MIT OpenCourseWare este un site de învățare care oferă diverse cursuri de științe, biologie, chimie, ecologie si multe altele. Oferă materiale de predare și învățare de înaltă calitate, care sunt disponibile într-un format ușor accesibil.

Site-ul web oferă note gratuite de prelegeri, videoclipuri și examene. Această platformă poate fi accesată cu autentificare. Puteți găsi cursuri pe departamente și subiecte.

MIT OpenCourseWare poate fi accesat fără nicio înregistrare. Videoclipurile pot fi vizionate atât online, cât și offline. Astfel de clipuri sunt accesibile de pe Youtube și iTune.

Open culture este cel mai bun site de educație care oferă cursuri online gratuite pentru distracție. Puteți alege acest site pentru a învăța filosofie și literatură, istorie, biologie și fizică.

Subiectele acestui site sunt disponibile în audio, video și cărți electronice. Conține peste 800 de cărți electronice, 200 de cărți electronice și peste 300 de lecții de limbă.

Connections Academy este cel mai bun site de cursuri online care îi ajută pe studenți să învețe de acasă. Cursurile acestei platforme sunt concepute pentru școala primară, gimnazială și liceu.

Connections Academy oferă o experiență personalizată de învățare a performanței, care îi ajută pe profesori să își îmbunătățească abilitățile. Acest loc vă permite să întâlniți cu ușurință profesori și colegi de clasă în sala de clasă virtuală.

Academic Earth este un site de învățare online de top care oferă multe cursuri de la diferite școli. Pe acest site web, puteți explora numeroase subiecte. Vă permite să căutați schița cursului după subiecte specifice.

Subiectele Academic Earth sunt proiectate într-un mod care se potrivește nevoilor dvs. personale și profesionale. Platforma are varietăți de cursuri legate de stiinte, arta si design, filosofie, sănătate și multe altele. Aceste cursuri pot fi învățate gratuit.

Link: https://academicearth.org/ 

iTunes U Free Courses este un loc pentru educație online gratuită.

Se integrează cu orice smartphone sau iPod Apple. Utilizatorii pot căuta materiale de învățare în multe moduri diferite, inclusiv categorii și subiecte.

Cursurile acestui site conțin conținut și videoclipuri. Are o mare varietate de subiecte precum arte și științe umane, copilărie și tinerețe, educație, limbi și multe altele. Site-ul vă permite să aplicați pentru postul care vă interesează.

Link: https://www.open.edu/itunes/ 

Stanford Online este un site de studiu care oferă oportunități de învățare prin diplome online gratuite, cursuri online, e-learning și multe altele. Puteți învăța o gamă largă de subiecte, inclusiv informatică, AI, sănătate și medicină, arte și știința datelor.

Platforma oferă certificare după finalizarea programului. Vă puteți înscrie la cursuri pentru a învăța noi abilități, pentru a obține un loc de muncă și pentru a crea un nou viitor. Are o colecție de cărți electronice gratuite, seminarii web, videoclipuri etc.

Link: https://online.stanford.edu/ 

Harvard Extension este cel mai bun site de învățare online care oferă cursuri gratuite de educație online de la Universitatea Harvard. Permite studenților să caute cursuri prin certificat profesional.

Harvard Extension oferă diverse domenii precum artă și design, afaceri, știința datelor, sănătate și multe altele. Vă permite să căutați diferite subiecte folosind data și durata de începere. Cursurile din acest loc au trei niveluri de dificultate introductive, intermediare și avansate.

Link: https://online-learning.harvard.edu/catalog/free 

Open Yale Courses este cel mai bun site de învățare online care oferă acces gratuit și deschis la cursurile introductive care sunt predate de profesori și cercetători. Cursurile disponibile pe acest site web sunt înregistrate în sălile de clasă ale colegiului Yale.

Acest site web oferă învățare prin audio, transcriere de text și format media video. Puteți accesa aceste materiale fără nicio înregistrare.

Open Yale Courses oferă cursuri precum chimie, economie, istorie, arte, engleză și filosofie. Include examene, lecturi sugerate și rezolvarea problemelor.

Link: https://oyc.yale.edu/ 

UC San Diego Podcast Lecture este un serviciu de tehnologie educațională. Oferă înregistrări audio gratuite de prelegeri care pot fi descărcate pe un computer sau pe un player muzical.

Puteți asculta prelegerile disponibile în UC San Diego Podcast Lecture doar selectând o anumită clasă. Are caracteristici precum podcast-uri recente, progresul prelegerilor și modificarea vitezei de redare. Acest site web vă permite să jucați prelegeri video fără niciun efort. Nu aveți nevoie de niciun plugin pentru a vizualiza cursurile.

Link: https://podcast.ucsd.edu/default.aspx 

Code este o resursă de învățare. Ajută studenții să se înscrie la cursurile legate de biologie, algebră și chimie.

Acest site web oferă locuri de muncă. Oferă cursuri cu provocări săptămânale. Site-ul este disponibil în două limbi spaniolă și engleză. Code.org oferă un tutorial de o oră special conceput pentru persoane de toate vârstele în mai mult de 45 de limbi.

Link: https://code.org/ 

University of the People este un furnizor de servicii educaționale. Oferă varietăți de programe de studii, inclusiv administrarea afacerilor, sănătate și informatică. Acest loc oferă studenților seturile de abilități necesare, care sunt importante pentru a prospera în luarea diplomelor academice.

Site-ul Universității Oamenilor nu taxează pe nimeni pentru înscrierea la niciun curs. Vă permite să accesați toate cărțile și alte materiale de curs fără nici o problemă. Studenții care sunt absolvenți și licenți pot aplica pe acest site web.

Link: https://www.uopeople.edu/ 

University of Oxford Podcasts oferă un loc unde puteți găsi prelegeri publice, interviuri, materiale didactice și multe altele.

Conținutul de pe acesta este adăugat în mod regulat în mod regulat. Puteți utiliza prelegeri și o serie de discuții în format document, audio și video.

Acest site are peste 633 de serii. Curriculumul este disponibil pentru biologie, filozofie, depresie etc. Puteți vizualiza cursul dvs. interesat pe categorii precum divizia de științe sociale, matematică, fizică și științele vieții, divizia de științe medicale și multe altele.

Link: https://podcasts.ox.ac.uk/ 

TED-Ed este o platformă care oferă cursuri online gratuite pentru toate categoriile de vârstă.

Educatorii TED-ED pot personaliza lecțiile. Profesorii pot împărtăși lecțiile cu elevii online și pot urmări rezultatul. Oferă un program care vă ajută să vorbiți și să le împărtășiți ideile. Acest site este ușor de răsfoit animațiile TED-Ed și discuțiile TED bazate pe subiecte specifice.

Link: https://ed.ted.com/ 

Memrise este un site educațional ce oferă o experiență de învățare personalizată. Site-ul web poate fi accesat în diferite limbi, inclusiv engleză, arabă, americană și olandeză.

Acest loc are categorii precum artă, literatură, matematică, știință, istorie și multe altele. Memrise poate fi accesibil de pe dispozitivele iOS și Android.

Site-ul web include provocări care vă sporesc experiența de învățare. Vă puteți înscrie cu ușurință pe acest site pentru a accesa cursul și materialele.

Link: https://www.memrise.com/ 

LessonPaths este un site web care oferă cele mai bune cursuri online gratuite. Acest site are o serie de lecții online. Profesorii pot adăuga text, înregistra videoclipuri pentru a crea documente de învățare. Vă permite să împărtășiți cunoștințele cu ceilalți.

LessonPaths include diverse categorii precum sănătate, alimente, finanțe, drept, etc. Poate fi folosit pentru ghidurile de învățare pentru subiecte specifice. Acest loc oferă un flux liniar de resurse.

Link: https://www.lessonpaths.com/